Adventure Race

Bliv udfordret både fysisk og psykisk og oplev sammenholdet på et team, hvor det handler om at samarbejde og støtte hinanden – for ingen er stærkere end det svageste led.

Læs mere

Badminton

Er du vild med fysisk udfoldelse, og vil du udvikle både din taktik og din teknik inden for badminton? Så vælg BADMINTON og se frem til et sjovt og aktivt indslag i skemaet.

Læs mere

Brætspil

I valgfaget BRÆTSPIL kommer du til at stifte bekendtskab med en bred vifte af forskellige brætspil inden for forskellige genrer.

Læs mere

Disc Golf

Prøv kræfter med den relativt nye og hurtigt voksende sportsgren DISC GOLF.

Læs mere

E-sport

I valgfaget E-SPORT bliver du bekendt med en række af de største spil inden for E-sportsverdenen, og samtidig får du en øget bevidsthed om vigtigheden af samarbejde.

Læs mere

Guitar for begyndere

Vælg GUITAR FOR BEGYNDERE hvis du gerne vil blive klogere på guitaren, og hvordan den fungerer.

Læs mere

Håndbold

HÅNDBOLD er lig med sved på panden, harpiks på hænderne og smil på læben.

Læs mere

Kano

Er du vild med vand, sejlads og eventyr? Så vælg valgfaget KANO, hvor du bliver fortrolig med kanosejlads og får en masse sjove oplevelser med dine venner.

Læs mere

Klatring

I klatring er du garanteret op til flere adrenalinsus, når du prøver kræfter med vores klatrevæg, træklatring, rappelling og ekstremgyngen.

Læs mere

Klaver for begyndere

Er du vild med musik og har du mod på en udfordring? Så er valgfaget KLAVER FOR BEGYNDERE lige noget for dig.

Læs mere

Kor

Til KOR lærer du din stemme at kende i et fællesskab samtidig med at du får en større musikforståelse.

Læs mere

Køkkenhave

KØKKENHAVE er for dig der kan lide at være i og bruge naturen, dig der kan lide udfordringer og få ting til at vokse.

Læs mere

Krea

Elsker du at være kreativ med dine hænder og arbejde med papir, garn og perler? Så er KREA det helt rette valgfag for dig.

Læs mere

Lego Masters

Er du vild med Lego klodser og klar på at blive udfordret? Så er LEGO MASTERS lige noget for dig.

Læs mere

Makerspace

MAKERSPACE er for alle der kan lide at arbejde kreativt med deres hænder. Mulighederne spænder vidt – prøv fx kræfter med 3D-print, CNC-fræsning og smykker.

Læs mere

Redesign

Med udgangspunkt i genbrugstøj fremstiller vi mindre produkter såsom scrunchies, pandebånd, nøglesnore, muleposer mm.

Læs mere

Solo

Soloundervisning bliver udbudt for eleverne på musiklinjen og omfatter de gængse bandinstrumenter: sang, klaver, guitar, bas og trommer.

Læs mere

Spring

I SPRING bliver du præsenteret for de forskellige aspekter i springgymnastik. Det gælder alt fra trampet, banespring, teknikstationer til den mere frie og fortolkende springgymnastik, der er inspireret af parkour.

Læs mere

Strikning

I STRIKNING lærer du de basale strikkefærdigheder, du skal bruge for at kunne strikke et pandebånd, en hue eller måske en trøje. Er du allerede øvet, så hjælper vi dig videre og guider dig til din næste udfordring.

Læs mere

Styrketræning

I STYRKETÆRNING handler det om at lære de grundlæggende styrketræningsøvelser, træningsudstyr og principper bag træning, med henblik på at blive stærkere og udvikle sine muskler.

Læs mere

Udemad

Her bliver du fortrolig med at lave mad over bål eller trangia samtidig med, at du lærer at tilberede lækre mellemmåltider.

Læs mere

Volley

I VOLLEY er alle spillere vigtige og kampgejsten og sammenholdet er altafgørende.

Læs mere